Lazură colorată pentru lemn, cu efect antic, pe bază de apă

Este un lac colorat pentru lemn cu performanţe deosebite:  efect de vopsea vintage pentru lemn , culori rezistente în timp și protecție pe termen lung împotriva factorilor de mediu, fiind un produs ideal pentru exterior.

Este un lac colorat pentru lemn cu performanţe deosebite:  efect de vopsea vintage pentru lemn , culori rezistente în timp și protecție pe termen lung împotriva factorilor de mediu, fiind un produs ideal pentru exterior. În plus, acționează ca un tratament pentru lemn oferind rezistență la atacul ciupercii albastre și a mucegaiului.
Fiind un produs pe bază de apă, se usucă rapid și nu are miros, fiind ideal și pentru folosirea la interior în spaţii de locuit (inclusiv în camere de copii), spaţii publice, hoteluri, şcoli, spitale, birouri.

Utilizare

Se foloseşte la finisarea decorativă şi de protecţie a elementelor şi construcțiilor din lemn situate la interior si exterior: uşi, tocuri de uşi şi ferestre, pergole, obloane, garduri, mobilier de grădină, căsuţe de lemn, cabane.

Performante

- Pune în valoare textura lemnului

- Produs pe bază de apă

1. Uscare rapidă

2. Miros redus

3. Se diluează cu apă

4. Rezistenţă la intemperii şi radiaţii UV

5. Curăţarea uşoară a echipamentelor de lucru

- Cu efect antic

- Se aplică la exterior/interior

- Rezistenţă împotriva ciupercii albastre şi a mucegaiului

- Formează o peliculă flexibilă şi aderentă pe timp îndelungat

Putere de acoperire:

10-12 mp/L/strat (în funcţie de tipul de lemn- gradul de pregătire şi finisare şi esenţa acestuia, de modul şi condiţiile de aplicare)

Ambalaje disponibile

0,5L 0,85L

Straturi recomandate la aplicare: 2