Despre FEROTERM SRL

Cu sediul în Gherla, județul Cluj, la 45 km de Cluj-Napoca, FEROTERM SRL este o companie cu capital privat care are ca activitate principală comercializarea materialelor pentru instalații de încălzire centrală, echipamentelor de încălzire a locuințelor, apartamentelor, spațiilor comerciale și industriale. Domeniul amenajarilor interioare, unelte și scule ocupă de asemenea un rol important în portofoliul societății.

Activitatea companiei începe în anul 1992 în domeniul comerțului cu produse de larg consum.

În anul 2000 începe activitatea de comercializare al materialelor de instalații, asigurându-se montajul acestora prin echipele proprii de instalatori, ajungându-se până în prezent la peste 1000 de echipamente termice instalate pe combustibili: gaz, lemn, electric.

2005 este anul de deschidere al magazinului propriu din Gherla, Str. Armenească Nr. 59 în suprafață de 430 mp în care se dezvoltă activitatea companiei prin extinderea gamei de produse oferite spre desfacere.

De-a lungul timpului, experiența acumulată și calitatea serviciilor oferite, au adus la diversificarea și extinderea activității, introducând permanent pe piață produse inovative , de înaltă calitate, selectate în funcție de principalele cerințe ale pieții din acest domeniu, care să aducă clienților un plus de confort și eficiență energetică.

Dintre avantajele colaborării cu compania noastră, putem enumera:

  • Existența unor stocuri permanente de produse
  • Un colectiv format din persoane calificate, capabile să răspundă solicitării clienților
  • Posibilitatea livrării produselor în scurt timp și condiții de siguranță
  • Asigurarea garanției produselor prin centre de service autorizate, conform legislației în vigoare
  • Informare periodică despre ofertele de preț și produsele noi
  • Raport CALITATE-PREȚ avantajos.