Lac pe baza de apa, pentru lemn, pentru exterior si interior

Conferă un finisaj lucios și o protecție pe termen lung împotriva radiațiilor UV și a intemperiilor, făcând din acest produs cel mai bun lac pe bază de apă pentru lemn utilizat la exterior. În plus, actionează ca un tratament pentru lemn oferind rezistență la atacul ciupercii albastre și a mucegaiului.

Conferă un finisaj lucios și o protecție pe termen lung împotriva radiațiilor UV și a intemperiilor, făcând din acest produs cel mai bun lac pe bază de apă pentru lemn utilizat la exterior  . În plus, actionează ca un tratament pentru lemn oferind rezistență la atacul ciupercii albastre și a mucegaiului,
Fiind un produs pe bază de apă, se usucă rapid și nu are miros, fiind ideal si pentru folosirea la interior în spaţii de locuit (inclusiv în camere de copii), spaţii publice, hoteluri, şcoli, spitale, birouri.
Totodată,  finisajul transparent, incolor sau colorat, pune în evidență fibra naturală a lemnului.

Utilizare

Se foloseşte la finisarea decorativă şi de protecţie a elementelor şi construcțiilor din lemn situate la interior si exterior: uşi, tocuri de uşi şi ferestre, pergole, obloane, garduri, mobilier de grădină, căsuţe de lemn, cabane.

Performante

- Produs pe bază de apă:

1. Uscare rapidă

2. Miros redus

3.Se diluează cu apă

4. Rezistenţă la intemperii şi radiaţii UV

5. Curăţarea uşoară a uneltelor de lucru

- Se aplică la exterior/interior

Putere de acoperire:

10-12 mp/L/strat (în funcţie de tipul de lemn- gradul de pregătire şi finisare şi esenţa acestuia, de modul şi condiţiile de aplicare)

Ambalaje disponibile

0,75L 2,5L

Straturi recomandate la aplicare: 2