Vopsea superlavabilă, pentru baie şi bucătărie, cu Teflon™

Singura vopsea lavabilă antimucegai cu Teflon™ din România!
Reprezintă cea mai bună alegere când vine vorba de reîmprospătarea rapidă a spaţiilor predispuse la umezeală şi mucegai. Vei vedea cum încăperile rămân mereu curate, nelăsând loc mucegaiului sau petelor. Cu puterea sa de acoperire și un alb strălucitor, savana îți va depăși așteptările.

Singura vopsea lavabilă antimucegai cu Teflon™ din România!
Reprezintă cea mai bună alegere când vine vorba de reîmprospătarea rapidă a spaţiilor predispuse la umezeală şi mucegai. Vei vedea cum încăperile rămân mereu curate, nelăsând loc mucegaiului sau petelor. Cu puterea sa de acoperire și un alb strălucitor, savana îți va depăși așteptările. Murdăria nu are ce căuta în baia și bucătăria ta!
Folosește sistemul antimucegai savana format din vopsea lavabilă pentru baie și bucătărie, amorsă cu rezistență la mucegai și soluție antimucegai pentru un rezultat de lungă durată.

Utilizare

Finisarea decorativă și de protecție a pereților interiori și a tavanelor (gleturi, gips-carton, tencuieli de var și ciment, beton și alte suporturi minerale). Se recomandă în special pentru spațiile cu umiditate mare (băi, bucătării, subsoluri, demisoluri). Se poate reacoperi cu alte vopsele lavabile.
Se poate nuanţa folosind savana colorant manual pentru vopsea lavabilă.

Performante

- Produs cu aditiv Teflon™:

1. Superlavabilitate

2. Rezistenţă superioară la pătare şi murdărire

3. Putere superioară de acoperire

4. Permite “respiratia” peretilor

- Previne apariţia mucegaiului

Putere de acoperire:

13-15 mp/L/strat (în funcţie de metoda şi condiţiile de aplicare, forma, mărimea, textura şi profilul suprafeţei vopsite)

Ambalaje disponibile

4L 8,5L

Straturi recomandate la aplicare: 2